Pumpinstallation

Pumpinstallationer för vattenbrunnar

Vi hjälper till med kompletta pumpanläggningar, med allt ifrån dränkbar pump, hydropress/hydrofor till ingrävning och installation för vatten.

Vi hjälper dig anpassa din pumpanläggning så den passar just dina behov samt energisnålt och håller högsta kvalitet och driftsäkerhet.

Vi hjälper även dig med en befintlig brunn att byta pump.

Installerad vattenpump

Nästa steg

Välj ett erfaret bolag för att installera vattenpumpar och vattenanläggning. Första steget är att kontakta oss, berätta mer om ditt projekt och få en offert.

Kontakta oss

Företagskund?

Vi hjälper privatpersoner men är ni ett företag och behöver hjälp med vattenpumpar och vattenanläggning så ska ni i första hand kontakta Göte Karlssons Brunnsborrning.

Företagskund

Visste du att?

Ove Karlssons Brunnsborrning AB grundades 2020 och har ett tätt samarbete med Göte Karlssons brunnsborrning AB som har funnits sedan 50-talet. Vi har lång erfarenhet av att borra vattenbrunnar. Hundratals företag, myndigheter och privatpersoner har genom alla dessa år fått hjälp med borruppdrag.

Rotavdrag

Vi skickar alltid offert med information om pris med och utan ROT-avdrag.

ROT-avdraget är på 30% vilket möjliggör att du kan få installationen och jobbet utfört till en lägre kostnad.

Vare sig det gäller pumpinstallation eller borruppdrag så är det första ni ska göra att kontakta oss och berätta mer om ert projekt