Vattenrening

Lösningar för vattenrening


Vatten kommer vanligtvis från sprickor i berget. Med vattnet kan följa olika former av oönskade påverkan. Det kan vara kemisk påverkan i form av t ex metaller eller bakteriologisk påverkan i form av t ex bakterier. Vanliga problem kan vara smak, lukt, missfärgningar, grönt hår (av dusch), synliga partiklar.

Vi utför de vattenprov som är relaterade till våra geografiska förutsättningar. Så som kemiskt-, bakteriologiskt- och radonvattenprov.

 

Vi hjälper dig

Ove Karlssons Brunnsborrning är med dig hela vägen till gott vatten. Vi hjälper dig med analyser, förklarar och ger råd till lämpliga åtgärder för vattenrening.

Vi installerar och underhåller alla typer av vattenfilter. Vi samarbetar med Debe Flow Group.

Nästa steg

Välj ett erfaret bolag för vattenreningslösningar. Första steget är att kontakta oss, berätta mer om ditt projekt och få en offert.

Kontakta oss

Företagskund?

Vi hjälper privatpersoner men är ni ett företag och behöver hjälp med vattenrening så ska ni i första hand kontakta Göte Karlssons Brunnsborrning.

Företagskund

Visste du att?

Ove Karlssons Brunnsborrning AB grundades 2020 och har ett tätt samarbete med Göte Karlssons brunnsborrning AB som har funnits sedan 50-talet. Vi har lång erfarenhet av att borruppdrag och vattenrening. Hundratals företag, myndigheter och privatpersoner har genom alla dessa år fått hjälp med borruppdrag.

Rotavdrag

Vi skickar alltid offert med information om pris med och utan ROT-avdrag.

ROT-avdraget är på 30% vilket möjliggör att du kan få installationen och jobbet utfört till en lägre kostnad.

Vare sig det gäller vattenrening eller andra typer av installationsuppdrag så är det första ni ska göra att kontakta oss och berätta mer om ert behov