Tryckning och spolning

Spolning och tryckning av vattenbrunn

Finns det en befintlig brunn som inte ger önskad vattenmängd eller sinat så kan vi hjälpa till med tryckning och spoling. Vi har flera samarbetspartners för att komma till rätta med problemet i er brunn.

 

Borrhålstryckning

I en djupborrad brunn kommer vatten i vattenförande sprickor i berget.

Skulle en borrad brunn inte ge önskad vattenmängd kan en borrhålstryckning öppna upp igensatta sprickor. Beräkningar som Borrföretagarna har gjort visar att ca 90% av alla tryckta brunnar ökar sin kapacitet.

 

Spolning

Vattnet i en brunn kan vara förorenat av olika skäl. En vanlig åtgärd är att spola brunnen.

Efter spolning bör analys av vattenkvaliteten göras för att försäkra sig om kvalitén på vattnet.

Nästa steg

Välj ett erfaret bolag för att hög- tryckspola din brunn. Första steget är att kontakta oss, berätta mer om ditt projekt och få en offert.

Kontakta oss

Företagskund?

Vi hjälper privatpersoner men är ni ett företag och behöver hjälp med att borra för vatten så ska ni i första hand kontakta Göte Karlssons Brunnsborrning.

Företagskund

Visste du att?

Ove Karlssons Brunnsborrning AB grundades 2020 och har ett tätt samarbete med Göte Karlssons brunnsborrning AB som har funnits sedan 50-talet. Vi har lång erfarenhet av att borra brunnar för vatten. Hundratals företag, myndigheter och privatpersoner har genom alla dessa år fått hjälp med borruppdrag.

Rotavdrag

Vi skickar alltid offert med information om pris med och utan ROT-avdrag.

ROT-avdraget är på 30% vilket möjliggör att du kan få installationen och jobbet utfört till en lägre kostnad.

Vare sig det gäller tryckning och spolning eller något annat borruppdrag så är det första ni ska göra att kontakta oss och berätta mer om ert projekt