Vattenanalys

Din vattenbrunn – ditt ansvar

Den som har egen brunn ansvarar själv för vattenkvalitén och kontroller. Det är därför viktigt att du har kännedom om kvalitén på ditt dricksvatten.

Vattnet ska naturligtvis inte vara ohälsosamt att dricka eller skada ledningar, maskiner eller missfärga tvätt. Ett enkelt sätt att få kunskap om kvalitén på ditt vatten är att genomföra en vattenanalys genom ett enkelt vattenprov.

 

Vattenanalys

Vi erbjuder vattenanlyser från ackrediterade vattenlaboratorier. De genomför opartiska analyser som ger rättvisande resultat för ditt vatten. Du kan beställa vattenprovet av oss. Vi skickar flaskor och förfrankerat kuvert för sändning av ditt prov.

 

Åtgärder efter provresultatet

Hos Ove Karlssons Brunnsborrning får du inte bara resultatet och förklaring av analysen utan även ett kostnadsförslag på lämpliga åtgärder. Vi utför de vattenprov som är relaterade till våra geografiska förutsättningar. T.ex. kemiskt-, bakteriologiskt- och radonvattenprov från din vattenbrun.

Vi samarbetar med Debe Flow Group

Debe

Nästa steg

Välj ett erfaret bolag för att utföra vattenanalyser. Första steget är att kontakta oss, berätta mer om ditt projekt och få en offert.

Kontakta oss

Företagskund?

Vi hjälper privatpersoner men är ni ett företag och behöver hjälp med att ta vattenprover och få analyser så ska ni i första hand kontakta Göte Karlssons Brunnsborrning.

Företagskund

Visste du att?

Ove Karlssons Brunnsborrning AB grundades 2020 och har ett tätt samarbete med Göte Karlssons brunnsborrning AB som har funnits sedan 50-talet. Vi har lång erfarenhet av att undersöka och samla prover för vattenanalyser. Hundratals företag, myndigheter och privatpersoner har genom alla dessa år fått hjälp med borruppdrag.

Vare sig det gäller provtagningar och vattenanalyser av vatten så är det första ni ska göra att kontakta oss och berätta mer om ert projekt