Rekonditionering

Förnyelse av äldre vattenbrunn

En gammal brunn kan ha flera olika problem. Brunnen kanske inte ger tillräckligt med vatten. Brunnen kan vara förorenad. Brunnen kan ta in dagvatten. Har du en äldre vattenbrunn som av olika skäl behöver en ordentlig översyn så kan vi hjälpa till.

Vi utför alla former av rekonditioneringar. Allt från tryckning/spolning, pumpbyten till filterinstallationer.

Kontakta oss för att berätta om vad ni upplever är problemet med er brunn så kommer vi därefter ut och besiktigar er brunn för att ge förslag på lämpliga åtgärder.

Nästa steg

Välj ett erfaret bolag för att rekonditionera din vattenbrunn. Första steget är att kontakta oss, berätta mer om ditt projekt och få en offert.

Kontakta oss

Företagskund?

Vi hjälper privatpersoner men är ni ett företag och behöver hjälp med att rekonditionera vattenbrunn så ska ni i första hand kontakta Göte Karlssons Brunnsborrning.

Företagskund

Visste du att?

Ove Karlssons Brunnsborrning AB grundades 2020 och har ett tätt samarbete med Göte Karlssons brunnsborrning AB som har funnits sedan 50-talet. Vi har lång erfarenhet av att rekonditionera vattenbrunnar. Hundratals företag, myndigheter och privatpersoner har genom alla dessa år fått hjälp med borruppdrag.

Rotavdrag

Vi skickar alltid offert med information om pris med och utan ROT-avdrag.

ROT-avdraget är på 30% vilket möjliggör att du kan få installationen och jobbet utfört till en lägre kostnad.

Vare sig det gäller rekonditionering av brunnar eller andra typer av borruppdrag så är det första ni ska göra att kontakta oss och berätta mer om ert projekt